Gevelinstallaties

Gevelonderhoudsinstallaties kunnen op diverse manieren worden ingericht om te zorgen voor een veilige dak- en geveltoegang voor gebruikers.

Gevelonderhoudsinstallaties kunt u gebruiken voor iedere situatie en gevel. Dient u de gevel te reinigen, reparaties uit te voeren of bent u bezig met ander gevelonderhoud? Dan is een installatie een functionele en veilige keuze met veel gebruiksgemak. Hiermee hoeft u bovendien geen aparte hoogwerker meer in te schakelen.

Contact / Offerte

Monorailsystemen

Bent u op zoek naar een monorailsysteem voor uw gevelonderhoud? Wij leveren monorails voor zowel klimmende als horizontale toepassingen.

Met monorailsystemen zijn alle soorten gevels bereikbaar, wat de grootte of vorm van een gebouw ook is. Ze zijn te gebruiken met dakwagens en via rope access technieken en bieden maximale veiligheid. Ze kunnen uit zicht worden gemonteerd op het dak en worden vastgezet door middel van steunen aan de gevel.

Contact / Offerte

Dakwagens

Dakwagens zijn onderdeel van een permanente gevelonderhoudsinstallatie en worden gebruikt in combinatie met een monorail systeem.

Een dakwagen met takel is een hangsteiger die permanent op de installatie van een bepaald gebouw is aangebracht. De dakwagen rijdt over een monorail op het dak en daaraan hangt een gondel via een vaste ophangconstructie. De gondel kan worden aangestuurd door een enkele dakwagen, maar soms worden meerdere dakwagens gebruikt.

Contact / Offerte

Loopkatsystemen

Een loopkatsysteem is een takelinstallatie die via een geleidingsbaan wordt voortbewogen. Hiermee kunt u lasten laten vervoeren tussen vaste punten.

Als u zich in verband met gevelonderhoud horizontaal of verticaal wilt verplaatsen over de gevel van een gebouw zijn loopkatsystemen onmisbaar. De breedte van de loopkat moet natuurlijk goed afgesteld worden op de breedte en het profiel van de rails waarover hij loopt.

Contact / Offerte

Gondels

Wilt u op hoogte werken zonder de uitstraling van een gebouw aan te tasten dan zijn gondels een goede oplossing. Ze bieden een ruime werkplek.

Een monorail met gondels is een efficiënte oplossing voor gevelonderhoud. Een gondel kan met staalkabels op de gevel hangen maar kan ook vrij van de gevel aangebracht worden. Er dient regelmatig geïnspecteerd te worden zodat de gondel in uitstekende conditie blijft en voldoet aan veiligheidseisen.

Contact / Offerte

Hangladders

Wij leveren hangladders voor kleinere oppervlakken maar ook voor grotere situaties, voor permanente en tijdelijke omstandigheden.

Hangladders mogen alleen door bedrijven gebruikt worden en dienen goedgekeurd te worden door een erkend specialist. Veiligheid is cruciaal met het werken op grote hoogte. Werken met een hangladder mag alleen in combinatie met een valbeveiligingssysteem zoals veiligheidslijnen en harnasgordels of een railsysteem.

Contact / Offerte

Toegangsladders

Toegangsladders bieden toegang tot werkplekken op grote hoogte. U kunt kiezen voor gevelladders en ladders met een beveiligingssysteem.

Wij plaatsen diverse soorten toegangsladders zoals kooiladders en andere constructies die toegang kunnen verlenen tot gebouwen en machines. De ladders kunnen ook als evacuatieladders voor vluchtroutes worden ingezet. U heeft de keuze uit uitschuifbare toegangsladders en toegangsladders met een automatisch ontgrendelingssysteem.

Contact / Offerte

Boogladders

Heeft uw gebouw een dak met bijzondere vormen of een ronde gevel? Dan zijn boogladders een must om toegang te verlenen tot het dak of de gevel.

Ook voor ronde gebouwen of gebouwen met een bijzondere vorm is gevelonderhoud nodig en dan is het prettig werken als daar een goed afgestemde ladder op is aangebracht. Wij leveren diverse boogladders voor elke vorm gebouw, uiteraard is een boogladder altijd specialistisch maatwerk. Informeer naar de mogelijkheden.

Contact / Offerte
35

Partners worldwide

64

Successful projects

264

Successful projects

30

Jaren
ervaring