Vaross Valbeveiliging


Valbeveiliging

Valbeveiliging is belangrijk. Niet alleen om aan de verplichte wet- en regelgeving te voldoen, maar juist om de veiligheid van de gebruikers te garanderen.

Ieder dak en elke situatie is anders. Het is altijd van belang te kijken waarmee u zich zelf goed kunt beveiligen tegen vallen. Daarom hebben wij diverse soorten valbeveiliging die altijd aansluiten bij uw situatie. Zo bent u verzekerd van een veilige werkplek op het dak.

Contact / Offerte

leeflijnsystemen

Als u op grote hoogte werkt is het gebruik van goede en gebruiksvriendelijke leeflijnsystemen belangrijk. U wilt tenslotte wel veilig werken.

Onze leeflijnsystemen zijn vriendelijk in gebruik en moeiteloos te installeren. Wij hebben zowel horizontaal als verticaal te gebruiken leeflijnen voor wanden, plafonds en daken, zodat u overal vrij kunt bewegen. Met onze leeflijnen heeft u een uitstekend valbeveiligingssysteem en weet u zeker dat u voldoet aan de juiste normen.

Contact / Offerte

Ankerpunten

Voor een goed leeflijnsysteem op daken zijn ankerpunten nodig die u zekeren bij een eventuele val en een goede bescherming bieden.

Onze ankerpunten kunnen in elke situatie toegepast worden en zijn geschikt voor alle soorten dakconstructies: staal, hout, beton of groendaken. U kunt kiezen voor ankerpunten die 360 graden kunnen draaien, eventueel ook met een extra valdemper of reactiemechanisme. Los verkrijgbaar of met een kabelsysteem.

Contact / Offerte

Hekwerken

Als u een onbeperkt aantal mensen wilt beschermen biedt een hekwerk op uw dak een perfecte valbescherming. Zo voorkomt u directe blootstelling aan valgevaar.

Een permanent hekwerk op uw dak is ideaal als u meerdere personen wilt beschermen. Onze hekwerken voldoen allemaal aan de wet- en regelgeving en zijn geschikt voor alle weers-omstandigheden. U kunt kiezen uit hekwerken die verankerd dienen te worden of los op te leggen zijn.

Contact / Offerte

Kooiladders

Ligt uw dak op grote hoogte of wilt u graag een veilige toegang verschaffen voor veilig en verantwoord werken, dan zijn kooiladders ideaal.

De aluminium kooi rondom een geveltrap is een belangrijke veiligheidsmaatregel als u toegang moet verschaffen tot werkplekken boven de drie meter. Kooiladders voorkomen of beperken de kans om te vallen en worden ook vaak ingezet als vluchtroute. Ze kunnen verankerd of vrij opgelegd worden op iedere gevel.

Contact / Offerte

Staalkabelsysteem

Staalkabelsystemen zijn een ideale oplossing als er regelmatig klimwerk verricht moet worden. Ze worden zowel horizontaal als verticaal gebruikt.

Een horizontaal staalkabelsysteem heeft diverse bergingspunten die het profiel van een dakrand volgen en verbonden zijn met een staalkabel. Daaraan is de gebruiker aangelijnd. Verticale staalkabelsystemen worden vooral gebruikt in vakwerkmasten zoals windmolens en lichtmasten. Beide zijn erg vriendelijk in gebruik en bieden optimale bewegingsvrijheid op diverse soorten objecten en gebouwen.

Contact / Offerte
35

Partners worldwide

64

Successful projects

264

Successful projects

30

Jaren
ervaring